Recept: Rabarberkräm
Ingredienser:
2-3 Rabarberstjälkar
2 dl Vatten
0,5 dl Socker (Jag använde mer socker, smakade av eftersom)
1,5 msk Potatismjöl
Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.
Blanda därefter ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.
Servera med mjölk.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.
Blanda därefter ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.
Servera med mjölk.
Lika god dagen efter, om inte godare. |
0 kommentarer:
Skicka en kommentar